Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelassa järjestään vaate- ja kenkäkeräys – tuothan keräykseen vain puhtaita ja ehjiä vaatteita

Hope Lohja järjestää vaate- ja kenkäkeräyksen Nummelassa lauantaina 17.9. klo 10–14. Keräyspiste on Nummelan K-Citymarketissa, KappAhlin puoleisella käytävällä.

Keräyksessä otetaan vastaan päiväkoti-, ala- ja yläkouluikäisille soveltuvia perusvaatteita (80 cm-XL)

Toivottavia tuotteita ovat muun muassa collegepuserot, hupparit, collegehousut, verkkarit, T-paidat, ohuet pitkähihaiset puserot, välikausitakit ja -housut, lenkkitossut, talvitakit ja -housut, talvikengät, hanskat, kuravaatteet ja kumisaappaat.

Lisäksi keräykseen voi tuoda lasten perushygieniatuotteita, kuten hammasharjoja ja -tahnaa, suihkusaippuaa, shampoota, jne.

Myös lelut ja pelit ovat toivottuja lahjoituksia, samoin liinavaatteet ja pyyhkeet.

Rajallisten tilojen vuoksi keräyksessä ei oteta vastaan vauvan vaatteita (alle 80 cm), aikuisten vaatteita, huonekaluja (poislukien kasattavat pinnasängyt), syöttötuoleja, sähkölaitteita, sisustustavaraa, tauluja, verhoja, koriste-esineitä, astioita, kesävaatteita tai -kenkiä, jääkiekkovarusteita (poislukien jääkiekko-kypärät), sekä laskettelu- tai lautailuvälineitä.

Lahjoitettavien tavaroiden tulee olla ehjiä, puhtaita, tahrattomia, homeetomia ja ajattomia.

Kerääjillä ei ole mahdollisuutta vaatteiden tai kenkien pesuun ja/tai korjaamiseen.

Kerääjät muistuttavat, että kaikenlaisen epäkurantin lahjoitustavaran läpikäynti ja poiskuljetus vie aikaa, sekä rahaa muusta vapaaehtoistyöstä.

Lahjoitusten vastaanottaminen nopeutuu, jos vaatteet ja kengät on pakattu kokoluokittain eri pusseihin.

Mahdolliset yhteydenotot keräykseen liittyen: lohja@hopeyhdistys.fi