Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Kierrätystapahtuma Nummelassa ensi viikolla  – tuo ylimääräiset pientavarat ja tekstiilit kiertoon

Nummelan Martat järjestää kierrätystapahtuman perjantaina 23.9. klo 15–17 K-Supermarketin parkkipaikan Eko-pisteellä.

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen auto parkkeeraa silloin Nummelassa ja paikalliset martat ovat vastaanottamassa tavaraa.

Tapahtumassa otetaan vastaan kaikenlaisia uudelleen käyttöön sopivia, siistejä, ehjiä ja puhtaita kodin pientavaroita, kuten astioita, keittiötarvikkeita, koriste-esineitä, säilytystarvikkeita ja siivousvälineitä, vaatteita ja kodintekstiilejä, askarteluun ja käsitöihin sopivia materiaaleja ja tarvikkeita (pakkauksen päälle voi kirjoittaa Näprä). Tavaroiden pitää olla valmiiksi pakattuja ja esim. astiat pitää suojata niin, että eivät mene rikki.

Myös kenkiä, laukkuja, asusteita, kirjoja, pelejä, leluja, levyjä sekä urheilu- ja harrastusvälineitä otetaan vastaan.

Polkupyöriä ja niiden osia sekä pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita voi tuoda myös viallisina, sillä kierrätyskeskus korjaa niitä käyttökuntoon. Tavarat pitää pakata valmiiksi kasseihin tai pahvilaatikoihin. Tavaranyssäköitä ei siis saa jättää parkkipaikalle muuna aikana.

Tavarat jatkavat matkaansa pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälöihin tai ilmaisosastoille, kädentaitopalvelu Näprän osastoille tai Näprän ilmaistukkuun päiväkotien ja koulujen iloksi.