Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kuvataidekoulussa uusi ryhmä aikuisille kuvataiteen harrastajille

Vihdin kuvataidekoulu on perustanut uuden ryhmän aikuisille kuvataiteen harrastajille. Avoin taidekoulu aikuisille on kokeilu, johon koulu sai Vihdin kunnan hyvinvointiavustusta kesällä 2022. Hyvinvointiavustusten kohderyhminä olivat tänä vuonna ikääntyneet ja työikäiset vihtiläiset. Kuvataidekoulu haluaa avata koulun toimintaa yhä laajemmin saavutettavaksi ja tarjota vihtiläisille mahdollisuuksia nauttia kuvataiteen harrastamisesta mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

Avoin taidekoulu aikuisille alkoi syyskuun alussa piirustusjaksolla. Opetus jakautuu teemallisiin jaksoihin, joista voi poimia itseä kiinnostavat sisällöt, jopa yksittäiset kerrat. Lokakuussa teemana on maalaus ja marraskuussa keramiikka. Tarkka ohjelma löytyy kuvataidekoulun nettisivuilta. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista tai sitoutumista koko jaksoon, välineet ja materiaalit kuuluvat osallistumismaksuun. Ryhmässä on vapaita paikkoja, joita voi tiedustella kuvataidekoululta.