Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Videotaidetta Nummelassa: Galleria Pictorin näyttely avoinna 8. lokakuuta asti

Galleria Pictorin videotaiteen näyttelyyn ehtii vielä tutustua, se on avoinna 8.10. asti. Tila, ympäristö, arkkitehtuuri -näyttelyssä on teoksia yhdeksältä taiteilijalta.

– Teoksia yhdistää kerroksellisuus. Katsellessa anna kuvan virrata sisääsi ja anna sen vaikuttaa, älä katso kuvaa ulkopuolisena, sanoi avajaispuheessaan Minka Heino, vihtiläinen nykytaiteilija ja Muu ry:n varapuheenjohtaja.

Erityisesti nuoret katsojat ovat ottaneet näyttelyn hyvin vastaan.

–  He katsovat pitkäkestoisimmatkin teokset kiinnostuneina. Videon kerronta voi olla nopeaa tai korostetun hidasta, mutta nuoret jaksavat katsoa teokset kokonaan, kertoo gallerianhoitaja Tiina Purhonen.

Näyttelyn taiteilijat ovat Hanna Arvela, Saara Ekström, Ewa Górzna, Panu Johansson, Rita Leppiniemi, Salla Myllylä, Sara Pathirane (Patirane), Antti Tolvi ja Johanna Väisänen.

Vihdin kunnan taidegalleria, Galleria Pictor (Karhumäenpolku 5, Nummela) on avoinna torstaisin ja perjantaisin kello 12–16, lauantaisin 10–15. Ryhmät voivat varata oman galleriakäynnin torstaiaamuiksi kello 9–12.