Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Erkki Liikanen konsertoi Nummelassa lauantaina

Syksyn saapuessa on ollut tapana kerääntyä työväentalo Rientolaan kuuntelemaan paikallista puhallinorkesterimusiikkia. Näin on tänäkin vuonna, ja nyt solistin kera, sillä laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Erkki Liikanen saapuu tulkitsemaan ihania klassikkosävelmiä. Nummelan soittokunnan parikymmenpäistä orkesteria luotsaa kapellimestari Hannu Simoinen, jonka mukavia tarinoita musiikkikappaleista on myös ilo kuunnella.

Nummelan työväenyhdistyksen järjestämä tilaisuus kulkee nimellä Veikko Hellen muistokonsertti, edesmenneen ministerin ja eduskunnan puhemiehen mukaisesti. – Jutellessani Ekin kanssa puhelimessa, hän kertoi tavanneensa Veikon muutamia kertoja, kertoo konserttia valmisteleva, yhdistyksen puuhanainen, Tuula Riihimaa, ja lisää odottavansa mielenkiinnolla millaisia muistoja laulaja-näyttelijä-muusikolla Veikosta on.

Veikko Helle (1911-2005) oli Nummelan työväenyhdistys Elo ry:n jäsen ja toimi puheenjohtajanakin puolen vuosisadan ajan. Hän osallistui paikalliseen politiikkaan kunnanvaltuutettuna ja esimerkillään innosti ihmiset yli puoluerajojen aktiivisen yhdistystoiminnan pariin. Kansanedustajana Veikko toimi kolmen vuosikymmenen ajan ja siitä ministerinä ja eduskunnan puhemiehenä useita vuosia.

Erkki Liikanen konsertoi Rientolassa lauantaina 24.9. klo 14.