Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nummelan kyläkävelytapahtuma veti noin 100 osallistujaa – keväällä uudestaan

Nummelan kyläkävelytapahtuma veti kaikkiaan noin 100 osallistujaa maanantai-iltana 19. syyskuuta. Järjestäjänä oli Vihdin Nummelan kylähistoria ry.

Yhdistys tarjosi pääkirjaston pihassa grillimakkaraa ja tietoa toiminnastaan – esimerkiksi Koti-Nummela -muistelupiiristä.

– Neljälle kävelylenkille, jotka kestivät tunnista puoleentoista tuntiin, osallistui 51 ihmistä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Lindfors.

Osallistujat kovasti toivoivat kyläkävelyä jokavuotiseksi tapahtumaksi.

Heikki Lindfors, Vihdin Nummelan kylähistoria ry:n puheenjohtaja

Lenkkien vetäjinä toimivat Koti-Nummelan aktiivit.

– Osallistujat kovasti toivoivat kyläkävelyä jokavuotiseksi tapahtumaksi, ja teemmekin sen varmaan ainakin keväällä uudestaan, Lindfors toteaa.

Vihdin Nummelan kylähistoria ry:llä on käynnissä iso työ: se työstää mobiiliverkkosovellusta Nummelan kylähistoriasta, jota on kerätty Koti-Nummelan verkkosivuille.

– Kunhan saadaan kännykkäsovellutus nettiin, niin kyläkävelyilläkin on helpompi seurata. Nyt oli käytössä vetäjien tabletit tai paperimonisteet, Lindfors kertoo.

Yhdistyksellä on lokakuun ajan Nummelan historiaa kuvina -näyttely pääkirjastossa. Avajaiset ovat keskiviikkona 5. lokakuuta kello 18–20.

Seuraava Koti-Nummela -muistelupiirin kokoontuminen on keskiviikkona 26. lokakuuta kello 13–15 Nummelan työväentalossa. Kaikille avoin, maksuton piiri on osa Hiiden Opiston toimintaa.