Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihtiläisen Kaislat-taideryhmän näyttely Siirilässä

"Kaisloista on tullut ryhmäläisille tärkeä siskospiiri, joka jakaa elämän koko kirjon."

Kaislat on yhdeksän taideharrastajan ryhmä, jonka jäsenet ovat Marjukka Ahokas, Inga Forsström, Kristiina Hyryläinen, Ritva Ketola, Raija Koivisto, Annamari Koivuoja, Anneli Pirinen, Soili Tossavainen ja Raili Turunen.

He perustivat Kaislat-ryhmän 12 vuotta sitten tutustuttuaan toisiinsa Hiiden Opiston kurssilla.

– Teemme taidettamme kukin omalla tyylillämme. Kaislat ovat olleet meille luja, lämmin ja kannustava perusta, josta on ollut turvallista nousta omille taiteellisille siiville. Sen lisäksi, että olemme kokoontuneet maalaamaan yhdessä ryhmässä, olemme kannustaneet toisiamme omiin taideprojekteihin.

Vuosien varrella Kaisloista on tullut tärkeä siskospiiri, joka jakaa myös elämän koko kirjon.

– Taiteen keinoin tunteiden ilmaisu on syventänyt ystävyyttämme paremmin kuin pelkät sanat. Kaislat ovat aina saaneet tukea ja apua toinen toisiltaan, kun sellaista on tarvittu. Ja myös ilot on yhdessä koettu. Kaislat totisesti osaavat nauraa!

Kaislojen viides yhteisnäyttely on avautumassa Taidetalo Siirilässä (Niuhalanraitti 16) Vihdin kirkonkylässä. Avajaiset ovat lauantaina 8.10. kello 11.

Näyttelyyn voi tutustua kahtena viikonloppuna: lauantaina 8.10. ja sunnuntaina 9.10. sekä perjantaista 14.10. sunnuntaihin 16.10. Näyttely on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–17, perjantaina kello 13–18.