Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paikallista historiaa luentosarjassa Nummelassa

"Lohjan ja Vihdin suhde historiassa – yhteistyötä vai keskinäistä kilpailua?"

Vihdin Nummelan Kylähistoria ry järjestää neljän luennon sarjan, jossa esiintyvät urheilun asiantuntija Pentti Kurunmäki, historian tutkijat Torsti Salonen ja Teemu Keskisarja sekä ilmailuhistorioitsija Harri Mustonen. Kussakin luennossa on viiden euron ovimaksu.

Sunnuntaina 16.10. kello 17–19 Nummelan työväentalossa (Pisteenkaari 3) Pentti Kurunmäen teemana on "Vihdin ja Nummelan urheiluhistoriaa".

Sunnuntaina 30.10. kello 17–19 Nummelan työväentalossa aiheena on "Lohjan ja Vihdin suhde historiassa – yhteistyötä vai keskinäistä kilpailua?" Luennoitsija on Torsti Salonen.

Keskiviikkona 9.11. kello 17.30 –19 Vihdin lukion auditoriossa (Hiidenvedentie 3, Nummela) luennoi Teemu Keskisarja aiheesta "Miten Suomesta tuli Suomi?"

Sunnuntaina 4.12. kello 17–19 Nummelan työväentalossa on aiheena "Kenttä keskellä kylää – Nummelan lentokentän historiaa sodasta 2000-luvulle". Luennoitsija on ilmailuhistorioitsija Harri Mustonen.

Vihdin Nummelan Kylähistoria ry:llä on myös Koti-Nummela -muistelupiiri. Se kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kello 13–15 Nummelan työväentalossa. Seuraavat kerrat ovat 26.10. ja 23.11. Kaikille kiinnostuneille tarkoitettu maksuton Nummelan kylähistorian muistelupiiri on osa Hiiden Opiston toimintaa.