Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ohjaaja Klaus Härö vierailee tällä viikolla Vihdin Kinossa

Jussi-palkittu ohjaaja Klaus Härö vierailee uusimman elokuvansa Rakkaani merikapteeni näytöksessä torstaina 13.10. klo 14 Vihdin Kinossa.

Klaus Härö on Suomen arvostetuimpia elokuvantekijöitä, joka on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja. Härön uusin elokuva Rakkaani merikapteeni on kuvattu kauniissa maisemissa Irlannissa. Elokuva on saanut lämpimän vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoilta.

Härön ohjaama Rakkaani merikapteeni on koskettava draamaelokuva viimeisestä rakkaudesta.

Draaman pääosassa nähdään James Cosmo (Braveheart, Troija, Trainspotting, Game of Thrones), Bríd Brennan (Brooklyn, Hope Street) sekä Catherine Walker (House of Gucci). Elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet menestyselokuvan Äideistä parhain kirjoittajat Jimmy Karlsson ja Kirsi Vikman.

Howard, eläköitynyt merikapteeni ja leskimies asuu talossaan meren rannalla. Hänen aikuinen tyttärensä Grace palkkaa isälleen kodinhoitajan, jo kypsään ikään varttuneen Annien. Jääräpäinen ja sulkeutunut Howard ei aluksi hyväksy uutta kodinhoitajaansa, mutta vähitellen hänen sydämensä avautuu ja hän antaa viimeiselle rakkaudelle mahdollisuuden.