Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin kunta tukee pimeän ajan tapahtumia uudella kampanjalla – pimeä vuodenaika halutaan nostaa matkailuyrittäjille positiiviseksi mahdollisuudeksi

Vihdin kunta lähtee tukemaan vihtiläisten matkailuyrittäjien sekä toimijoiden, kuten yhdistysten tai seurojen, hämärän ja pimeän vuodenajan tapahtumia, tuotteita ja palveluita uudella ValotON-yhteismarkkinointikampanjalla.

Kunta tiedottaa, että lokakuun alusta helmikuulle kestävällä kampanjalla tuetaan tapahtumien ja palveluiden näkyvyyttä matkailun pääsesongin ulkopuolella yhdessä yrittäjien ja toimijoiden omien markkinointitoimenpiteiden kanssa. Kampanja alkaa tänä lauantaina toteutettavan Nummela Art Night -tapahtuman myötä.

Yhteismarkkinointikampanjalla pyritään innostamaan yrittäjiä ja toimijoita hyödyntämään pimeämpiä kuukausia tuotevalikoimassaan, tekemään yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa sekä hyödyntämään markkinoinnin joukkovoimaa. ValotON-kampanjaa pyritään jatkamaan myös ensi vuonna.

ValotON-kampanja sai alkunsa Meno-paluu uudelle maalle -hankkeesta, jossa kehitetään ja tuotetaan kuuden Uudenmaan kunnan alueella kulttuurilähtöisiä ja innovatiivisia matkapaketteja paikallisten taide- ja kulttuurialojen sekä matkailualan toimijoiden kanssa. Hanketta vetää Interkontti ry:n työryhmä ja päärahoittajana toimii Uudenmaan liitto.

Meno-paluu uudelle maalle -hanke starttasi Vihdissä 2021. Hankkeen kaikille avoimissa työpajoissa on pohdittu Vihdin vahvuuksia yhdessä mm. matkailuyrittäjien kanssa. Lisäksi hankkeen kautta yrittäjille on tarjottu tukea matkailutuotteiden luomiseen tai kehittämiseen.

ValotON-kampanjalla halutaan nostaa pimeä vuodenaika matkailuyrittäjille positiiviseksi mahdollisuudeksi. Hämärä ja pimeä aika on tunnelmallista ja levollista eikä Vihdissä ole juuri valosaastetta. Kampanja rohkaisee yrittäjiä löytämään uusia puolia pimeästä, mutta myös muistuttaa matkailijoita ja paikallisia hyödyntämään ja nauttimaan palveluista myös kesäsesongin ulkopuolella.

ValotON-kampanjan kotisivu löytyy osoitteesta www.visitvihti.fi/valoton.