Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Lue lisää näköislehdestä: Deittimaailmasta haetaan nyt kunnollista kumppania

Tiede: Tutkimuseettiselle neuvottelukunnalle ilmoitetaan aiempaa enemmän epäilyjä tiedevilpistä. Tutkimustulosten vääristelyä tapahtuu Suomessa kuitenkin vähän.

Hyvinvointi: Katja Kärkkäinen osti juoksumaton vajaa vuosi sitten. Matto on tuonut runsaasti lisää liikuntaa hänen arkeensa, joka muuttui liukastumisen myötä. Viime vuosina moni muukin kuntoilija on hankkinut juoksumaton kotiinsa.

Hyvinvointi: Toisen ihmisen elämä voi olla joskus käsissäsi. Osaatko silloin toimia? SPR Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK Sari Reinikainen kertoo, miten pitää toimia vaikkapa onnettomuuspaikalla. Hänen mukaansa ihmiset pelkäävät turhaan esimerkiksi loukkaantuneen ihmisen niskan liikuttamista.

Asuminen: Pääministeri Sanna Marinin hääpuvun suunnitellut Anni Ruuth, 32, halusi perustaa kotiateljeen synnyinkaupunkiinsa Kouvolaan, mutta ei löytänyt sopivaa taloa. Koti on nyt Haminassa puutalossa, josta saattaa tulla turistikohde.

Musiikki: Ovatko Erika Sirola ja Janji – oikealta nimeltään Jani Oikarinen – tuttuja nimiä? Heidän kappaleensa Spotify-palvelun suosituimpia suomalaisbiisejä kymmenillä miljoonilla kuuntelukerroilla.

Matka: Itsepalveluhotellit yleistyvät. Vastaanottojonojen välttäminen sekä digitaaliset ja räätälöidyt palvelut kiinnostavat hotelliasiakkaita.

Matka: Cornwall on tunnettu kultahiekkaisista rannoistaan, viehättävistä kalastajakylistään sekä kelttiläisistä kansantaruistaan. Folkloreen kuuluvat niin jättiläiset, menninkäiset kuin itse kuningas Arthurkin. Tarukuningas sai nyt rinnalleen oikean kuninkaan, Charles III:n, jonka Cornwallin herttua -arvonimi siirtyi hänen pojalleen, prinssi Williamille.

Ajassa: Deittipalveluista haetaan nyt kumppania, joka ei käytä huumeita. Deittialalla kymmenen vuotta toiminut Anna Uusiheimala kertoo, että kunnollisuus on nousussa kumppanikriteerien listalla.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Luoteis-Uusimaan verkkopalveluja kuukauden ajan maksutta. Kokeile kuukausi!