Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Huolehditko ikääntyvästä läheisestäsi kotona? – Maksuton valmennuskurssi Nummelassa marraskuussa

Järjestäjänä Hiiden Omaishoitajat yhteistyössä Karviaisen kanssa.

Huolehditko ikääntyvästä läheisestäsi? Hae mukaan maksuttomalle valmennuskurssille, joka järjestetään Nummelassa.

– Järjestämme Ovet-valmennuskurssin, jonka avulla saat tietoa, taitoa, valmiuksia ja jaksamista läheisestäsi huolehtimiseen kotona, kertoo OmaisOiva-koordinaattori, sairaanhoitaja Minna Mäenpää Hiiden Omaishoitajat ry:stä.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä perusturvakuntayhtymä Karviaisen kanssa Vihdin kunnan virastotalolla Nummelassa.

Avaamme yhdessä ovia muun muassa yhteiskunnan palveluihin, arjen hoivatyön keinoihin, voimavarojen vahvistamiseen ja muutoksen kohtaamiseen.

– Lähes 350 henkilöä on osallistunut vuosien aikana Ovet-valmennukseen ja palautteet sen vaikuttavuudesta hyvinvointiin ja jaksamiseen ovat olleet erinomaiset. Kurssin arvo on 500 euroa, mutta osallistujalle se on maksuton. Tarjoamme myös lounaan kurssipäivinä, selvittää Mäenpää.

Valmentajina toimivat Hiiden Omaishoitajat ry:stä Minna Mäenpää ja OmaisOiva-ohjaaja, lähihoitaja, muistihoitaja Katja Sandholm. Lisäksi vieraina on eri alojen asiantuntijoita.

Alkava 16-tuntinen kurssi on tarkoitettu pääasiallisesti henkilöille, jotka huolehtivat yli 65-vuotiaasta läheisestään. Kurssipäivät ovat pe 4.11, ma 7.11, ti 8.11 ja pe 11.11 klo 10–14.

Kurssille osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä eikä omaishoitosopimusta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ke 26.10. mennessä Katja Sandholm p. 044 986 7187 tai Minna Mäenpää p. 040 189 2121 tai etunimi.sukunimi@hiidenomaishoitajat.fi