Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Operaatio joulun lapsi – koko perheen tapahtuma Nummelassa

Operaatio joulun lapsi -tapahtuma koko perheelle on tiistaina 25.10. klo 18 Nummelan seurakuntakeskuksessa. Videoiden ja musiikin välityksellä pääseemukaan pakettienjakomatkalle Euroopan köyhimpiin koteihin, joihin pieni lahja tuo paljon iloa.

Musiikissa mukana ovat mm. Hiiden Laulun pienryhmä ja Sankarlan nuortenbändi. Buffetti ja arpajaismyynti ovat avoinna klo 17 lähtien ja tapahtuman jälkeen.

Tapahtumasta voi ottaa mukaan laatikkoaihion ja pakata kotona oman lahjan iloksi Romanian tai Moldovan vähävaraiselle lapselle.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vihdin yhteiskristillinen Operaatio joulun lapsi -tiimi ja Vihdin seurakunta.

Viime vuonna suomalaisten tekemiä paketteja lähti Romaniaan ja Moldovaan liki 32 000. Mukana on vuosittain ollut lukuisten yksittäisten ihmisten lisäksi useita kouluja, seurakuntia, työyhteisöjä ja harrastepiirejä.

Operaatio joulun lapsen kansainvälisenä kattojärjestönä on Samaritan's Purse -niminen kristillinen avustusjärjestö.

Suomessa keräyksen toimeenpanijana toimii Patmos lähetyssäätiö. Joululahjojen lisäksi Patmos vie keräyskohteisiin humanitaarista apua ympäri vuoden ja on perustanut mm. kouluja paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

Lisää tietoa www.joulunlapsi.fi.