Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Kerro oma mielipiteesi Vihdin kuntapalveluista – tutkimus käynnissä, vastausaikaa 30.10. asti

Vihdin kunnan teettämä Vihdin kuntapalvelut 2022 -tutkimus on parhaillaan käynnissä. Vihtiläisiä on valittu vastaamaan tähän palautekyselyyn satunnaisotannalla, mutta kaikki halukkaat pääsevät vastaamaan tutkimukseen myös verkkolomakkeen kautta. Lomake löytyy mm. vihti.fi etusivulta ja täältä. Kysely on avoinna 30.10. saakka.

Tutkimuksen tavoitteena on kehittää kunnan palveluja, asukkaiden antaman palautteen pohjalta. Lomake sisältää kysymyksiä kunnan eri palveluista, kuten sosiaali- ja terveyspalveluista, opetuksesta, päivähoidosta, kirjastosta, liikuntapaikoista, joukkoliikenteestä ja rakentamisesta sekä kunnan viestinnästä. Kysymme myös näkemyksiäsi siitä, miten palveluja tulisi kehittää, jotta ne vastaisivat paremmin vihtiläisten tarpeisiin.

Vihdin kuntapalvelut 2022 -tutkimus on jatkumo vuonna 2021 teetettyyn kuntalaiskyselyyn ja näin ollen osa pitkäjänteistä työtä vihtiläisten hyväksi ja tärkeä mittari Vihdin kunnan palvelujen kehittämisessä. Tutkimuksesta tehdään tilastollinen raportti, eikä yksittäisen vastaajan mielipide tule missään vaiheessa näkyviin. Tutkimuksen toteuttaa Vihdin kunnan toimeksiannosta FCG.