Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talous- ja velkaneuvonnan pop up -piste Nummelassa lokakuun lopulla

Jos oma tai läheisen taloudellinen tilanne huolettaa, tai on kysyttävää esimerkiksi ulosottoasioista tai sosiaalietuuksista, Perusturvakuntayhtymä Karviaisen asukkaat saavat neuvoja ja apua matalan kynnyksen periaatteella.

Länsi-Uudenmaan talous- ja velkaneuvonta järjestää yhdessä oikeusaputoimiston, ulosoton ja Karviaisen sosiaalitoimiston kanssa maksuttoman pop up -talousneuvontapisteen, jossa ovat asiantuntijat antamassa neuvoja ja ohjeita.

Velkaneuvoja Maarit Salo Länsi-Uudenmaan talous- ja velkaneuvonnasta kertoo, että neuvontapisteellä ei kysellä henkilötietoja, ellei asiakas niitä erityisesti halua kertoa, asioida voi siis täysin anonyymisti.

Vastaavanlainen Talousneuvola toimii Lohjalla pysyvästi ja palaute asiakkailta on ollut positiivista.

Pop up -talousneuvonta on avoinna Nummelassa 31.10 kello 13–15 kunnanvirastolla sosiaalitoimen tiloissa ja Karkkilassa 24.11. kello 13–15 Sosiaalitoimistolla osoitteessa Valtatie 26.

Maarit Salo muistuttaa, että jos juuri tuolloin ei pääse paikalle, Länsi-Uudenmaan talous- ja velkaneuvonta antaa neuvontapalvelua myös etänä. Palvelupiste on Lohjalla, jonne voi varata ajan.

Ajanvaraus ma-pe klo 9–12, p. 029–566 1827, sähköinen asiointi os. talousjavelkaneuvonta.fi