Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etelä-Nummelan koulukeskuksen valmistuminen etenee aikataulussa – marraskuussa vietetään harjannostajaisia

Etelä-Nummelan koulukeskuksen harjannostajaiset ovat 3.11. Vesikatto alkaa olla valmis, seinät ovat kiinni ja viimeisiä ikkuna-asennuksia tehdään. Rakennuksessa tehdään parhaillaan sisätöitä.

Lämpötyöt, vesi- ja ilmanvaihtotyöt, sähkö- ja automaatiotyöt ovat käynnissä. Töiden edetessä lattiapinnoitteet, väliseinät, ovet, sisäikkunat ja alakatot saadaan paikoilleen.

Työnaikainen sähkölinja Pajuniityntien varrelta on myös purettu ja työmaasähköt tulevat nyt rakennusta varten asennetulta muuntajalta.

– Vaikka rakennus alkaa näyttää varsin valmiilta, niin sisällä on vielä paljon tehtävää, tekninen johtaja Matti Kokkinen toteaa.

– Työmaalla pidetään säännöllisesti työmaakokouksia, joihin osallistuvat rakentajat ja kunnan asettamat valvojat. Yhtenä aiheena työmaakokouksissa on aina aikataulu. Urakoitsijat ovat ilmoittaneet, että hanke etenee aikataulussa, Kokkinen jatkaa.

Koulu- ja päiväkotikeskuksen nimiehdotusten kerääminen on parhaillaan käynnissä. Ehdotuksia voivat esittää kaikki kuntalaiset. Linkki ehdotusten tekemiseen on kunnan nettisivuilla.

– Hankkeen etenemistä seurata niin aidan takaa ohi kulkiessaan kuin hankkeen omilta internetsivuilta osoitteesta: www.yit.fi/etela-nummelan-koulu-ja-paivakotikeskus, Kokkinen vinkkaa.