Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myllylammen rannan ostosta on tehty oikaisuvaatimus, jossa väitetään Lohjan vuotaneen tiedon Vihdille toisesta tehdystä tarjouksesta

Oikaisussa vaaditaan, että Vihdin kunta luopuu kokonaan päätöksestä ostaa kyseinen uimaranta Lohjan kaupungilta.

Vihdin kunnanhallituksen päätöksestä ostaa Lohjan kaupungilta Iso Myllylammen rannalla sijaitseva kiinteistö on

saapunut yksi oikaisuvaatimus. 6.9. toimitetussa oikaisuvaatimuksessa vaaditaan, että Vihti luopuu päätöksestä ostaa kiinteistö uimarantakäyttöön.

Oikaisuvaatimuksen mukaan pieni ranta-alue kahden omakotitalon välissä ei sovellu yleiseksi uimarannaksi. Alueella ei lisäksi ole parkkipaikkoja, ranta sijaitsee yksityistien varrella ja liikennejärjestelyt autojen runsauden vuoksi ovat vaaralliset. Oikaisuvaatimuksen mukaan alueen vakituisilla asukkailla ei ole edes asianmukaista pelastustietä. Lisäksi rannan runsas käyttö rikkoo vakituisten asukkaiden kotirauhaa merkittävästi.

Oikaisuvaatimuksessa esitetään väite, että Lohjalta vuodettiin tieto toisesta tehdystä ostotarjouksesta Vihdille, jotta Vihti osaisi asettaa ostotarjouksensa tasolle, jolla voittaisi tarjouskilpailun ja olisi siten käyttänyt virheellisesti oikeudetonta tietoa hyväkseen.

Lisäksi oikaisuvaatimuksen jättäjät haluavat tiedustella Vihdin kunnalta, onko kunnalla valmiit suunnitelmat alueen liikennejärjestelyjen, parkkipaikkojen ja rannan ylläpidon suhteen ja onko Vihti varautunut talousarviossaan näihin.

Vihdin kunnanhallitus käsittelee oikaisuvaatimusta maanantaina 24.10. Esityslistan mukaan kunnanhallitus päättää hylätä oikaisuvaatimuksen ja toteaa, että mainituilla perusteilla oikaisuvaatimukset eivät anna aihetta päätöksen kumoamiseen tai muuttamiseen.