Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kopun koululaiset esittävät omia laulujaan Iloinen mieli -tapahtumassa Nummelassa

Kopun kristillinen koulu on toiminut Nummelan Hiidenrannassa vuodesta 1992 lähtien ja viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan. Kopun koululaiset ovat tehneet omia lauluja musiikinopettajansa Tuomas Kanniston johdolla. Näitä lauluja sekä muuta ohjelmistoa pääsee kuulemaan koulun 30-vuotisjuhlakonsertissa Vihdin kirkossa maanantaina 12.12. Juhlakonserttiin tulee lisäksi esiintymään Pekka Simojoki. Pekka Simojoki laulaa omia laulujaan, sekä esittää muutaman laulun myös Kopun koululaisten kanssa. Lauluista tehdään myös CD-levy, jota ostamalla voi tukea Kopun koulua.

Kopun kristillisen koulun oppilaat laulavat joitain omia laulujaan myös Iloinen mieli -tapahtumassa sunnuntaina 30.10. kello 12 ja 13. Tapahtuma järjestetään Nummelassa Kopun toimintakeskuksessa, Hiidenrannassa.

Tapahtuma alkaa pastori Sakari Vehkavuoren hartaudella sekä Kopun koululaisten esiintymisellä.

Tapahtumassa jaetaan ilmainen soppalounas. Lisäksi tarjolla maksutta vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja ja kodin tekstiilejä sekä astioita ja koriste-esineitä.

Tämä tapahtuma on tarkoitettu kaikille paikkakunnan pienituloisille.