Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kirjastolla käsityökeräys – asunnottomille ja vähäosaisille kerätään villasukkia, lapasia, pipoja, sormikkaita ja kaulaliinoja

Vihdin Martat ovat mukana kahdessa kampanjassa, jossa kudotaan lämmintä tarvitseville.

Koska monet muutkin kuin Martat kutovat paljon, Vihdin Martat tarjoaa mahdollisuuden lahjoittaa ylimääräisiä käsitöitä eteenpäin.

Martat osallistuvat Vihdin kunnankirjaston kumppanina Lahjoita lämpöä -kampanjaan, jossa A-Klinikkasäätiö ja Ehyt ry keräävät villasukkia, lapasia, pipoja, sormikkaita, kaulaliinoja asunnottomille ja muille vähäosaisille. Keräysaika on loka–marraskuu. Toivomuksena on kaiken kokoisia erityisesti aikuisten asusteita ja vain käyttämättömiä.

Ensisijainen keräyspiste on Vihdin Kirkonkylän kirjastossa, mutta Nummelan kirjastoonkin niitä voi viedä Marttojen kaappiin.

Toinen kohde, jossa on jatkuva tarve sukille ja kynsikkäille, on Ukrainan sotatoimialue. Kinnas ry vie tavaroita sinne perille. Niitä voi toimittaa lauantaisin klo 11–13 Kinnas ry:n varastolle Käppöstie 5.