Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turun Tunnin Juna -hankkeesta asukastilaisuus Vihdissä maanantaina

Turun Tunnin Juna Oy järjestää syksyn 2022 aikana Espoo–Salo-oikoradan alueen maanomistajille ja asukkaille suunnattuja asukastilaisuuksia.

Tilaisuuksia järjestetään kaikissa radanvarren kunnissa (Vihti, Espoo, Kirkkonummi, Lohja ja Salo). Vihdissä asukastilaisuus pidetään Nummelassa maanantaina 31.10. klo 16.30–19.30 Kuoppanummen koululla (Kuoppanummentie 18).

Tilaisuudet on suunnattu ratalinjan läheisyydessä oleville kiinteistönomistajille, asukkaille, yrityksille ja yhteisöille, mutta niihin ovat tervetulleita kaikki hankkeesta ja suunnittelusta kiinnostuneet.

Asukastilaisuudessa keskustellaan vapaamuotoisesti karttojen äärellä muun muassa ratasuunnitelmavaiheen yksityistiejärjestelyistä sekä mahdollisista ylijäämämassojen sijoitusalueista. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta suunnitelmaluonnoksista. Paikalle voi saapua annetun ajan puitteissa, silloin kun itselle sopii..

Suunnittelussa olevan Turun Tunnin Junan nopea kaksiraiteinen junayhteys lyhentäisi Helsingin ja Turun välistä matka-aikaa, toisi uusia mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen ja loisi edellytyksiä myös lähiliikenteen kehittämiselle.