Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihtiläinen Kurvikuningatar-finalisti Nina Mujunen: "Ehkä jatkossa haastan itseäni lisää!"

”Olen saanut valtavasti positiivista kannustusta. Te uskoitte minuun, kiitos siitä.”

– Olen saanut valtavasti positiivista palautetta ja kannustusta niin kisan aikana kuin sen jälkeenkin – te uskoitte minuun! Sydämellinen kiitos kaikille, sanoo vihtiläinen Kurvikuningatar-kisan finalisti Nina Mujunen.

Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä haki kisaan astuakseen pois omalta mukavuusalueeltaan, saadakseen uusia kokemuksia ja oppiakseen uusia asioita (Vihdin Uutiset 19.10.2022).

Voitin itseni, ja se on arvokas palkinto.

– Kaikki nämä toteutuivat! Olen iloinen, että lähdin rohkeasti mukaan vaikka en kilpailussa palkituksi tullutkaan. Voitin itseni, ja se on arvokas palkinto.

Kisa antoi lisää esiintymisvarmuutta. Kisan aikana Mujunen sai eri alojen ammattilaisilta muuan muassa hyödyllisiä vinkkejä poseeraamiseen, kuvattavana olemiseen sekä meikkaamiseen. Kynnys olla kuvattavana madaltui, ja omia kuvia tottui näkemään sosiaalisessa mediassa.

– Minusta oli mahtavaa kilpailun aikana päästä kokeilemaan kaupallisia yhteistöitä kisan yhteistyökumppaneiden kanssa. Innostuin näistä todella ja toivon, että joskus tulevaisuudessakin minulle aukeaisi tällaiseen mahdollisuus. Ja ties vaikka jatkossa haastaisin itseäni lisää: kokeilisin siipiäni vaikka juontohommissa tai valokuvamallina.

– Mutta nyt tässä hetken hengähtelen ja annan kisahuuman tasaantua, Mujunen hymyilee.

Vuoden 2022 Kurvikuningattareksi kruunattiin Sanna Olkkonen Nurmijärveltä. 1. perintöprinsessaksi valittiin Piia Leppänen Raumalta ja 2. perintöprinsessaksi Jenni Falck Tampereelta. Kurvikuningatar-finaali käytiin Hämeenlinnassa 22.10. Kilpailun järjesti viime vuoden Kurvikuningatar Lea Mansikkaviita yhteistyössä Elegance Fashion Finland -mallitoimiston kanssa.