Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Tuukka Taposen kypärä, liput jalkapallon EM-kisoihin – Nummelan Palloseura huutokauppaa ainutlaatuista tavaraa pienituloisten perheiden lasten harrastuksiin

Miltä kuulostaisi Nashsville Predatorsin pelipaita koko joukkueen nimmareilla, Jari Litmasen pelipaita nimmarilla, Huuhkahien EM-karsintoihin liput kahdelle, Kalle Rovanperän lippis tai karting- ja formulakuski Tuukka Taposen kypärä?

Näitä kaikkia tuotteita ja monia monia muita voi huutaa Nummelan Palloseuran sivuilla ja lauantaina järjestettävässä NuPSin juhlagaalassa.

Kaikki myytyjen tuotteiden tuotot menevät lyhentämättömänä seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuksen tukemiseen.

– Olemme saaneet todella paljon ainutlaatuista tavaraa, jotka kannattaa huutaa niiden harvinaisuuden vuoksi, kertoo NuPSin kehityspäällikkö Timo Tuomi.

Tuomi paljastaa, että vielä viimeisellä viikolla on tulossa lisää huudettavaa.

– Eiköhän tuo VilleGallekin jotain vielä keksi mukaan huutokaupaan, Tuomi vihjaa.

Huutokaupan tuotteet löytyvät Nummelan Palloseuran www-sivuilla ja ennakkohuutoja voi verkossa sille tarkoitetulla lomakkeella. Ennakkohuudot ovat mahdollisia siihen saakka kun gaala alkaa 12.11. klo 18.30. Gaalassa käydään lopullinen huutokauppa. Huutokauppaan voi osallistua tänä vuonna myös Teams-sovelluksen välityksellä etänä.

– Gaalaan tulijoilla on viimeinen sana eli kannattaa tarjota jo ennakkoon hyviin, vinkkaa Tuomi.

Myytävät tuotteet ja huutolomakkeet löytyvät osoittesta https://www.nups.fi/seura/huutokauppa/

Nummelan Palloseuralla tukee pientuloisia perheitä tarvittaessa yhteistyökumppaneiden ja erilaisten tapahtumista kerättyjen varojen avustuksella.

Tukea voi hakea ainoastaan alle 18-vuotiaan nuoren harrastukseen. Tukihakemus tehdään seuran www-sivuilla olevalla lomakkeella.

Kaikki vastaukset ovat luottamuksellisia. Hakemukset käsittelee hallitukseen toiminnanjohtaja tai seuran puheenjohtaja. Seuran toiminnanjohtaja esittelee perustelut hallituksen jäsenille ilman henkilön henkilötietoja. Tuki myönnetään aina puoleksi vuodeksi kerrallaan.