Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Aleksi Salmenperä ja Minna Haapkylä vierailevat Vihdin Kinossa

Vihdin Kinossa on Kupla-elokuvan ennakkonäytös keskiviikkona 16.11. klo 18.30 ja tuolloin elokuvan saapuvat esittelemään ohjaaja Aleksi Salmenperä sekä tuottaja ja yksi pääosan esittäjä Minna Haapkylä.

Aleksi Salmenperä on Jussi-palkittu karkkilalainen ohjaaja, jonka uusinta elokuvaa on ohjaajan kotikaupungin lisäksi kuvattu myös Vihdissä. Minna Haapkylä on Jussi-palkittu näyttelijä sekä nykyään myös elokuvatuottaja.

Kupla-elokuvassa 16-vuotias Eveliina näkee sattumalta äitinsä suutelevan toista naista. Vanhempiensa eroa peläten hän päättää puuttua tilanteeseen, lupaa kysymättä ja keinoja kaihtamatta.

Eveliinan elämässä onnistumisen mittariksi muodostuu isän ja äidin pysyminen yhdessä. Hänen mielestään paras keino tuhota äidin avioliiton ulkopuolinen suhde ja lähentää vanhemmat uudelleen on vaikeuksiin joutunut teinitytär.

Niinpä Eveliina heittäytyy moniongelmaiseksi. Siinä sivussa panoksiksi joutuu muutaman muunkin elämä. Silti Eveliina varjelee suunnitelmaansa viimeiseen asti ja omat salaiset selviytymiskeinonsa on aikuisillakin — kunnes kupla puhkeaa.

Aleksi Salmenperän lämminhenkinen draamakomedia kuvaa perhe-elämän, kasvatuksen ja parisuhteen haasteita lämpimästi, samaistuttavasti ja hurmaavan humoristisesti, kipeistäkin aiheista huolimatta.

Kuplan rooleissa näyttelevät Stella Leppikorpi, Minna Haapkylä, Tommi Korpela, Amos Brotherus ja Anna-Maija Tuokko. Elokuvassa nähdään myös muun muassa Eedit Patrakka, Saimi Kahri, Janne Reinikainen ja Saara Pakkasvirta.

Kupla nähdään elokuvateattereissa kautta maan 25. marraskuuta 2022.