Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anne Mattila Viljonpäivän konsertin solistiksi

Nummelan Killan perinteinen Viljonpäivän konsertti järjestetään taas tammikuussa. Kyseessä on jo 36. kerta kun konsertti pidetään. Konsertin musiikista on aina vastannut Nummelan soittokunta, jota nykyään johtaa Hannu Simoinen. Konsertin solisti on vaihtunut vuosittain ja tulevassa konsertissa solistina on Anne Mattila.

Anne Mattila on nuoresta iästään huolimatta pitkänlinjan artisti. Anne aloitti keikkailun jo 11-vuotiaana ja ensimmäisen levytyksensäkin Anne teki jo vuonna 1998.

– Pitkälle uralle on mahtunut paljon tapahtumia mutta rakkaus musiikkiin ja oman itsensä kehittäminen laulajana motivoi jatkamaan, Anne Mattila kertoo konsertin järjestäjän tiedotteessa.

Vihti ja Nummela ovat Annelle tuttua seutua, koska hän teki aikoinaan paljon musiikkia yhdessä monelle vihtiläisille tutun artistin ja lauluntekijän, Petri Munckin, kanssa hänen studiollaan Nummelassa.

Konsertissa kuullaan Mattilan omien hittibiisien ohella Laila Kinnusen kappaleita. Puhallinorkesterin kanssa esiintyminen on Annelle tuttua, vaikka perinteisen bändin artistina esiintyminen onkin yleisempää.

– Puhallinorkesteri luo oman upean tunnelmansa ja nautin esiintymisestä sen solistina, Mattila toteaa tiedotteessa.

Anne Mattilalla on musiikkiuran rinnalla myös toinen intohimo – taidemaalaus. Hän on pienestä pitäen harrastanut maalausta ja siitä onkin tullut hänelle toinen ammatti. Hän on perustanut taidekahvilan Karvialle, jossa kahvittelun lomassa saa ihailla hänen taidettaan.

Anne Mattilan ja hänen kihlattunsa, Kari Tenkulan, perheeseen syntyi tämän vuoden elokuussa poikavauva eli myös lapsiperheen elämä on tullut Annelle tutuksi.

– Pieni poikavauva luonnollisesti vie nyt ison osan huomiostani mutta väliin mahtuu myös musiikkia ja taidetta, Mattila toteaa.

Viljonpäivän konsertti 29.1.2023 klo 14 Vihdin lukion auditoriossa Nummelassa. Lippujen ennakkomyynti on alkanut ja lippuja saa ostaa Nummelassa Cafe Neilikasta.