Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Kysely viidelle valtuutetulle | Mikä ilahduttaa Vihdin kunnan budjetissa 2023?

Essi Kärpijoki, vihreät

Vihdin kunnan budjetissa ilahduttaa eniten ilmastobudjetti, sekä aikomus laatia kunnalle luonnon monimuotoisuusohjelma.

Noora Jussila, perussuomalaiset

Vihdin kunnan panostaminen koulupäivän jälkeen tapahtuvaan lasten- ja nuorten maksuttomaan kerho- ja harrastustoimintaan, sekä erilaisiin liikuntamahdollisuuksiin eri ikäryhmissä.

Eeva Hiila, sosialidemokraatit

Ilahduin panostuksesta lapsia ja nuoria kohtaan, kunnan työntekijöiden pito- ja vetovoiman edistämisestä 250 000 eurolla, 20 uudesta vakanssista ja verkkoyhteyksien järkevöittämisestä kuntamme tiloissa.

Silja Silvasti, keskusta

Iloitsen eniten varhaiskasvatuksen panostuksista. Vaka-paikoille on Vihdissä nyt paljon kysyntää, ja henkilöstöresurssien on oltava kunnossa.

Jarmo Karjala, kokoomus

Budjetin käsittelyn helppous ja yksimielisyys ilahduttaa. Se pohjautui suurelta osin erittäin hyvään valmisteluun, josta on kiittäminen kunnanjohtajaa ja hänen tiimiään.

Myös vuoden 2023 selvästi ylijäämäinen, myöhäisillä verotilityksillä kuorrutettu budjetti on positiivinen asia, mutta sen jälkeen Vihdin taloudelliset näkymät ovatkin huomattavasti vaikeammat.