Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihtiin muuttaneille pakolaisille kaivataan tukihenkilöitä – vapaaehtoisiksi haluaville järjestetään kurssi joulukuussa

Haluaisitko uuden ystävän? Kiinnostavatko toiset kulttuurit? Vihtiin muuttaneille pakolaisperheille kaivataan tukihenkilöitä. Terve on vapaaehtoisille, jotka haluaisivat lähteä tukemaan pakolaisperheitä tutustumaan tavalliseen vihtiläiseen lapsiperhearkeen. Toiminnan tarkoituksena on tukea Vihtiin muuttaneiden pakolaisperheiden kotoutumista ja kielen oppimista, sekä auttaa heitä tutustumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin arkisen tekemisen kautta. Vapaaehtoistoimintaan saa tukea MLL:n tukihenkilötoiminnan koordinaattorilta sekä Vihdin Kotokamut vapaaehtoisilta.

Mukaan lähteviltä vapaaehtoiselta toivotaan, että he ovat aikuisia ja kiinnostuneita eri kulttuureista. Toimintaan olisi hyvä sitoutua ainakin noin kuudeksi kuukaudeksi, elämäntilanteen ja sen mahdolliset muutokset huomioon ottaen.

Vapaaehtoisille järjestetään koulutus torstaina 8.12.2022 klo 17–19.30. Koulutuspaikka on Vihdin pääkirjasto Nummelassa (Pisteenkaari 9).

Ilmoittautumiset koulutusiltaan ja lisätietoja MLL Uusimaa: Minna Maanpää, minna.maanpaa@mll.fi.

Koulutuksen järjestävät MLL Uusimaa ja Vihdin kunta.