Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Partiolaiset myyvät adventtikalenteria ovelta ovelle – myös myyntitempauksia Vihdissä

Partiolaiset toivat kalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 eli 75 vuotta sitten.

Partiolaisten merkittävin varainhankintakampanja eli adventtikalenterimyynti on taas käynnissä. Uudenmaan partiolaiset myyvät kalenteria ovelta ovelle, kauppojen edustoilla ja tapahtumissa 5.12. asti. Kalenterimyynnillä kerätään esimerkiksi leirien ja retkien järjestämiseen, kämppien kunnostamiseen tai varustehankintoihin, tiedottaa Uudenmaan partiopiiri.

Valtaosa tuotosta menee suoraan paikallisille partiolaisille. Varainhankinnan ohella adventtikalenterien myynti on osa partion kasvatustoimintaa ja antaa lapsille uusia taitoja, kun he pääsevät harjoittelemaan myyntityötä, rahankäsittelyä ja varainkeruun tapoja.

Partiolaiset toivat kalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 eli 75 vuotta sitten. Kalentereita myydään vuosittain noin 300 000 kappaletta.

Partiolaisten adventtikalenteri on täysin kierrätettävä, ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettu tuote. Kalenterille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki

Kalenterin voi ostaa paikallisilta partiolaisilta tai verkkokaupasta (adventtikalenteri.fi).

Paikalliset partiolaiset myyvät adventtikalentereita Uudenmaan alueella ovelta ovelle ja monenlaisissa myyntitempauksissa, esimerkiksi:

Vihtiläinen Vihterä-lippukunta:

Prisma Nummela ja K-Citymarket Nummela 14.–24.11. Partioryhmien kokousten aikaan ma klo 17–19, ti klo 18.30–19.30, ke klo 18–19 ja to klo 18–20.

S-Market Vihti 23.11.: Seikkailijaryhmä myy kokouksensa aikana klo 18–19.

K-Supermarket Vihti 16.11.: Seikkailijaryhmä myy kokouksensa aikana klo 18–19.