Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin kirkonkylän tekonurmi on valmis – rakenteissa on varauduttu, että tulevaisuudessa kentällä on mahdollisuus tekojäähän

Kirkonkylän tekonurmikentän asennustyöt ovat valmiit. Kenttään on merkitty yksi iso jalkapallokenttä pitkittäin ja kaksi pienempää poikittain. Pesäpallokentän rajat ovat naisten kentän mitoituksella. Kentän Pappilanpellon puoleiseen päähän tulee luistelukauden ajaksi kaukalo. Kentän rakenteissa on varauduttu, että tulevaisuudessa olisi mahdollista tehdä talveksi tekojää.

– Tekojää edellyttää putkiston lisäksi jäähdytyslaitteistoa eikä sellaista ole vielä hankittu. Nyt on käynnissä kentän ja parkour-alueen välissä olevan raitin viimeistely. Sitten kenttä saadaan käyttöön. Osa reuna-alueista jää viimeisteltäväksi ensi kesänä. Kentän valaistusta lisätään vielä tämän syksyn aikana.

– Skeittialueelle pyritään saamaan joitakin skeittailuelementtejä myös tämän syksyn aikana. Myöhemmin niitä voidaan alueen laajuuden sallimissa rajoissa lisätä, kertoo tekninen johtaja Matti Kokkinen.