Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihtiläisiä kutsutaan lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut Vihdin kunnan lisäksi ennätykselliset 134 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Vihdissä on tavoitteena kerätä 250 joulukorttia ja joulukorttien keräyspisteet löytyvät Vihdin pääkirjastolta, Vihdin kirkonkylän kirjastolta sekä Vihdin kirjastoautosta. Näyttävät joulukorttien keräyslaatikot ovat Vihdin nuorisotyöpajalaisten luovantyön tulosta ja ne ovat tehty täysin kierrätysmateriaaleista.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 5.12. mennessä. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan kirjaston keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen. Vihdissä kortteja voi tehdä myös joulukorttipajassa. Joulukorttipaja järjestetään Vihdin pääkirjastolla la 3.12. klo 10-12.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.