Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin Kinnas tarjoaa apua Nummelan rivitalopalossa kotinsa menettäneille

Vihtiläinen Kinnas-projekti tarjoaa apuaan torstaisessa Peltotien rivitalopalossa kotinsa menettäneille.

Projektin yhteyshenkilö Päivi Veikkolainen kertoo, että Kinnas-varastolla on tällä hetkellä runsaasti esimerkiksi kaiken kokoisia vaatteita ja kodin käyttötavaroita, kuten vuodevaatteita ja astioita. Huonekaluja varastolta ei löydy.

– Aloimme kerätä keväällä tavaraa Ukrainan pakolaisille, ja lahjoituksia tuli todella paljon, hän kertoo.

Veikkolainen toivoo, että apu tavoittaa sitä tarvitsevat.

Kinnas on jo saanut myös yhteydenottoja ihmisiltä, jotka haluavat auttaa tulipalossa kotinsa menettäneitä. Veikkolainen kertoo, että vaikka tavaraa on varastolla jo paljon, lahjoituksia otetaan vastaan. Esimerkiksi tyynyille ja peitoille saattaa nyt olla lisätarve.

Veikkolainen kertoo, että Lankilassa sijaitsevaa varastoa pidetään torstaina avoinna iltakahdeksaan saakka ja perjantaista lähtien päivittäin kello 10–14. Tavaraa pääsee noutamaan myös muina aikoina, kun soittaa ja sopii noutoajasta.

Humanitäärinen Kinnas-projekti on perustettu noin 12 vuotta sitten. Tällä hetkellä projektin parissa toimii myös paikallisia marttoja ja maanpuolustusnaisia.

Kinnas-nimi viittaa projektin toimintatapaan: apua annetaan kädestä käteen. Projekti saa tavarat lahjoituksina ja myös antaa ne lahjoituksina eteenpäin.

Kinnas-varasto toimii Nummelan Lankilassa (Käppöstie 5). Varasto on avoinna torstaina 9.6. klo 20 saakka. Perjantaista 10.6. lähtien varasto on avoinna toistaiseksi päivittäin klo 10–14 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Yhteydenotot ilta-aikojen sopimiseksi Päivi Veikkolainen 044 5544 772.

Rivitalo tuhoutui täysin tulipalossa Nummelassa – palavan katon pamahdukset herättivat asukkaat