Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten lukijaäänestys: Mikä liike ansaitsee Palveleva Nummela -palkinnon?

Vihdin Uutiset järjestää lukijaäänestyksen yhteistyössä Nummelan Killan kanssa. Killan tavoitteena on jakaa Palveleva Nummela -kiertopalkinto vuosittain.

Vihdin Uutiset järjestää yhteistyössä Nummelan Killan kanssa Palveleva Nummela -lukijaäänestyksen. Ehdolle Kilta on valinnut viisi nummelalaista kauppaliikettä:

Nummelan Keskuskenkä, perustettu 1976, yrittäjä Jenni Ruokonen. Kenkäkauppa toimii Vihdintie 5:ssä.

Nummelan Tapetti ja Väri, perustettu 1976, yrittäjät Marko ja Sauli Laakso. Liike myy tapetteja, maaleja ja muita sisutustarvikkeita Peräsimentie 15:ssä.

Rengasmarket / Nummelan Rengasmyynti, perustettu 1989, yrittäjä Jari Silfverberg. Rengas- ja vanneliike toimii Asematie 50:ssä.

Kukkahuone Finer, perustettu 2011, yrittäjä Saini Finér. Kukkakauppa ja vihersisustusliike toimii Tuusantie 1:ssä.

Tavoite on lisätä paikallisten palvelujen elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä.

Palveleva Nummela -projekti, Nummelan Kilta

Käsinetori, perustettu 2015, yrittäjä Niina Leppänen. Asuste- ja lahjatavaraliike toimii Keskikuja 4:ssä.

Nämä yritykset edustavat eri toimialoja estetiikan, pukeutumisen ja autoilun kautta remontoimiseen. Kaikista yrityksistä saa yksilöllistä palvelua ja ne ovat toimineet Nummelassa jo pitkään – tuoreempi tulokas on Käsinetori. Lukijat voivat äänestää näistä tai sitten antaa äänensä omalle suosikilleen, kertoo Nummelan Killan Juha Vesanto, joka vetää Palveleva Nummela -projektia.

Lukijaäänestys toteutetaan verkkokyselynä Vihdin Uutisten nettisivuilla. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken Kilta arpoo ainakin kolme palkintoa.

Lukijaäänestys on osa Nummelan elinvoimaa ja kivijalkaliikkeitä tukevaa Palveleva Nummela -projektia, jonka Nummelan Kilta käynnisti syyskuussa. Ensimmäisen Palveleva Nummela -kunniakirjan Kilta jakoi tuolloin Putiikki Bran yrittäjälle Merja Järvensivulle.

– Projektin tavoitteena on kannustaa etenkin Nummelan kivijalkaliikkeitä entistäkin parempaan palveluun ja esillelaittoon. Tavoite on ylipäätään lisätä paikallisten palvelujen elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä.

Palveleva Nummela -työryhmään kuuluvat Juha Vesannon lisäksi Hiusateljé Monica Heiskarin yrittäjä Monica Paavilainen ja Silkkitien yrittäjä Johanna Tamminen. Työryhmä valitsi viisi liikettä lukijaäänestykseen.

Palveleva Nummela -kilpailusta on tarkoitus tulla jokavuotinen. Tämänvuotisen lukijaäänestyksen voittanut liike julkistetaan Vihdin Uutisissa 14. joulukuuta 2022.

– Voittanut yritys palkitaan Palveleva Nummela -kiertopalkinnolla ja kunniakirjalla, kertoo Vesanto.

Nummelan Kilta haluaa olla vireä vaikuttaja Nummelassa ja koko Vihdissä. Kilta on määrittänyt painopistealueikseen arkiturvallisuuden, elinvoiman ja viihtyisyyden. Ne valikoituvat projekteiksi, kuten esimerkiksi Palveleva Nummela. Kilta on perustettu vuonna 1965.

24.11.2022 klo 12.40 korjattu Käsinetorin perustamisvuosi.

9.12.2022 klo 13.30: Palveleva Nummela -lukijaäänestys on päättynyt.