Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Uusi toimipaikanjohtaja aloitti Nordea Länsi-Uusimaassa

Espoolainen Niina Jansa tuli tilalle, kun Nordean Länsi-Uudenmaan toimipaikanjohtaja Heikki Junni siirtyy Etelä-Karjalaan.

Kaksi vuotta sitten Nordean Länsi-Uudenmaan toimipaikanjohtajana aloittanut Heikki Junni siirtyy vastaavaan tehtävään Nordea Etelä-Karjalassa. Samalla hän muuttaa takaisin kotiseudulleen Luumäelle.

– Kun tuli tällainen sopiva tilaisuus palata kotiseudulle, ei sitä voinut olla käyttämättä, Espoossa asuva Junni kertoo.

Nyt perhe on muuttamassa Luumäelle. Junnilla on vaimo ja kolme pientä lasta.

Espoossa asuu myös Länsi-Uudenmaan uusi toimipaikanjohtaja Niina Jansa. Hän on aloittanut Lohjan ja Nummelan konttoreiden johtajana marraskuun alussa.

Sotkamosta kotoisin oleva Jansa on on toiminut Nordeassa eri tehtävissä henkilöasiakasliiketoiminnan parissa vuodesta 2008 lähtien, alkuun Kuopiossa ja vuodesta 2015 lähtien pääkaupunkiseudulla.

Jansa uskoo viihtyvänsä hyvin toimipaikanjohtajana Länsi-Uudellamaalla, koska työ sisältää johtotehtävien lisäksi myös Jansan pitämää asiakastyötä.

– Esimerkiksi energianhinnan nousu, inflaatio ja yleinen epävarmuuden aika koskettaa nyt monia pankkiasiakkaita. Haluamme olla asiakkaiden tukena tällaisina aikoina ja olemme jo kehittäneet erilaisia joustavia, asiakkaita auttavia palveluja.

Länsi-Uusimaa sopii Espoossa perheensä kanssa asuvalle Jansalle hyvin myös sijaintinsa puolesta: työmatka kotoa sujuu nopeammin Lohjalle tai Nummelaan kuin Vallilan pääkonttoriin.