Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paloniemen sairaalaa ei vieläkään myyty – Vihti ja Siuntio ovat kiirehtineet sairaalakiinteistön ja maa-alueiden laittamista myyntiin

Paloniemen sairaalakiinteistö ei mennyt kaupaksi toisellakaan huutokauppakierroksella.

Asia varmistui, kun Lohjan kaupunginhallitus hylkäsi kiinteistöstä tehdyn korkeimman eli 14 000 euron suuruisen tarjouksen. Ensimmäisellä huutokauppakierroksella keväällä sairaalasta jätettiin 46 500 euron tarjous, minkä senkin kaupunginhallitus hylkäsi.

Kiinteistöstä on ollut myös huutokaupan ulkopuolisia, muita kiinnostuneita tahoja, mutta asian edistämistä niiden kanssa hidastaa se, että kiinteistössä ovat yhä osaomistajina Vihti ja Siuntio.

Lohjan kaupunginjohtaja Pasi Perämäki kertoo, että viranhaltijat käyvät nyt keskustelua pieninä osaomistajina olevien Vihdin ja Siuntion kanssa siitä, millä summalla kiinteistö voidaan lunastaa kokonaan Lohjan kaupungin omistukseen.

Vihti ja Siuntio ovat aiemmin kiirehtineet sairaalakiinteistön ja maa-alueiden laittamista myyntiin. Vaihtoehdoksi on tarjottu juuri sitä, että Lohja lunastaa kohteet kokonaan omakseen.