Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin laulava putkimies voitti Iskelmätähti 2022 -laulukisan – kuuntele voittoesitys tästä

Vanjärvellä asuva LVI-alan yrittäjä Pekka Havantola tunnetaan myös nimellä Aito Laulava Putkimies. LVI-alan töiden ohella mies keikkailee Pekka Hoo & Moilaset -orkesterin kanssa ja osallistuu myös aktiivisesti laulukilpailuihin.

Viimeisin iso voitto tuli viikko sitten Raahessa, jossa vihtiläinen voitti Iskemätähti 2022 -kilpailun miesten yleisen sarjan.

Kutsukilpailuun oli jo aiemmin karsittu osallistujat muiden kilpailujen kautta. Osallistujia eri sarjoissa oli kaikkiaan 48.

Iskelmätähti-kilpailu on arvostettu laulukilpailu, jonka ovat aikanaan voittaneet monet myöhemmin koko kansan tietoisuuteen nousseet laulajat, kuten Eino Gröhn, Matti Esko, Reijo Taipale, Vicky Rosti ja Meiju Suvas.

Havantola sai kisan voiton klassikkokappale Eeva -esityksellään. Voittokappaleen voi kuunnella tästä.

Kisan voitto toi hänelle levytyssopimuksen Rovaniemellä sijaitsevalle Seppo Leinon studiolle.

– Lisäksi voiton tiimoilta sain myös mielenkiintoisia uusia kontakteja, joista varmasti myöhemmin kuullaan lisää, Havantola kertoo salaperäisesti.

LVI-Palvelu Havantola Oy:tä pyörittävälle Pekka Havantolalle LVI-alan työt ovat edelleen päätyö. Musiikki on kuitenkin tullut yhä vahvemmin mukaan hänen arkeensa.

Tänäkin syksynä häntä on nähty esiintymässä monissa tilaisuuksissa, muun muassa Vihdin yrittäjien yrittäjäjuhlassa ja Jytyn 60-vuotisjuhlassa Puistolassa.

Lisäksi hän kiertää aktiivisesti laulukilpailuja. Seuraava kisa on alkuvuodesta Korpilammella järjestettävä Tangokaraoke-kilpailu.

– Olen kohta 30 vuotta tehnyt putkialan töitä ja jossain välissä olisi kiva tehdä muutakin. Musiikki tulee koko ajan yhä vahvemmaksi osaksi elämääni.