Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauneimpia joululauluja lauletaan taas Vihdissäkin – katso tästä missä ja milloin lauletaan

Joulunajan suosittuja Kauneimmat joululaulut -tapahtumia järjestetään taas joulukuussa. Tapahtumia on runsaasti myös Vihdissä.

Kauneimmat joululaulut -tapahtuma järjestetään muun muassa Nummelan seurakuntakeskuksessa pe 9.12. klo 18. Tapahtuma on osa Kasvu-messua, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset vauvasta vaariin. Messun toteutuksessa ovat mukana nuoret ja messussa soittaa Sankarlan nuorten bändi. Tässä Kasvu-messussa lauletaan kauneimpia joululauluja ja messun jälkeen on glögitarjoilu.

Vihtijärven kappelissa (Koulunummentie 16) lauletaan puolestaan Kauneimpia joululauluja 9.12. kello 19.

Vihdin kirkossa järjestetään Kauneimmat joululaulut -messu 11.12. klo 10–11. Samana iltana Vihdin kirkossa on Kauneimmat joululaulut -tilaisuus kello 18-19.

Sunnuntaina 11.12. lauletaan joululauluja myös Nummelan kirkossa kello 16 (lapsiperheille suunnattu tilaisuus) ja ruotsinkielellä kello 18.

Torstaina 15.12. on ikäihmisille suunnattu joululaulutapahtuma Vihdin kirkossa kello 14.

Erityisesti lapsiperheille suunnattu joululaulutapahtuma järjestetään Vihdin kirkossa 18.12. kello 15. Samana iltana Vihdin kirkossa järjestetään vielä kaksi erillistä joululaulutapahtumaa. Molemmissa tapahtumissa lauletaan Kauneimpia joululauluja orkesterin säestyksellä. Tapahtumat ovat kello 18 ja 20.

Viimeinen Kauneimmat joululaulut -tapahtuma järjestetään Selin monitoimitalolla loppiaisena 6.1. kello 16.