Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Palveleva Nummela -lukijaäänestys ratkesi –  Voittajaksi Keskuskenkä: "Kiireetöntä, hyvää palvelua"

"Palvelu on se meidän juttu", sanoo henkilökuntaansa kiittävä kauppias Jenni Ruokonen

Vihdin Uutiset järjesti yhteistyössä Nummelan Killan kanssa Palveleva Nummela -lukijaäänestyksen. Ehdolle Kilta valitsi viisi nummelalaista kauppaliikettä: Nummelan Tapetti ja Väri, Rengasmarket, Käsinetori, Keskuskenkä ja Kukkatalo Finer. Lukijat pystyivät lisäksi ehdottamaan jotain finalistien ulkopuolista yritystä voittajaksi.

Äänestykseen annettiin 24.11.–9.12. välisenä aikana kaikkiaan 255 ääntä. Voittajaksi nousi Keskuskenkä, joka sai 39 % annetuista äänistä.

Onpa todella hieno tunnustus, sanoo Keskuskengän kauppias Jenni Ruokonen.

– Kiitos ihanalle henkilökunnalle ja tietenkin asiakkaille, jotka mahdollistavat liikkeen jatkuvuuden! Palvelu on se meidän juttu. Haluamme jatkossakin pitää riittävästi henkilökuntaa, jotta pystymme palvelemaan.

Ruokonen on kolmannen polven kauppias: Keskuskengän perusti hänen isoisänsä vuonna 1976, ja Ruokonen jatkoi liikettä isänsä jälkeen. Kauppias mukaan lukien Keskuskenkä työllistää viisi henkilöä.

Killan Palveleva Nummela -työryhmästä Juha Vesanto ja Monica Paavilainen luovuttivat Keskuskengälle komean kunniakirjan, jossa liikettä luonnehditaan sanoilla "uudistuva, palveleva, asiakaslähtöinen".

Nummelan elinvoimaa ja kivijalkaliikkeitä tukevasta Palveleva Nummela -kilpailusta on tarkoitus tulla jokavuotinen.

– Kaiverrettavana on Palveleva Nummela -kiertopalkinto, jota ei voi olla huomaamatta liikkeessä: se on noin metrin korkuinen pokaali, paljasti Vesanto.

Keskuskengällä on asiakkaita jo monessa polvessa.

Keskuskenkää äänestäneet kiittelivät liikettä ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta.

– Aina löydän etsimäni kengät tai laukun Keskuskengästä, myyjä tuo vaihtoehtoja niin runsaasti, että aina löytyy sopivat. Myyjät ovat jo niin tuttuja, että muistavat jo makuni, ja siksi kenkien löytyminenkin on helppoa. Asiantuntevaa ja todella ystävällistä palvelua!

– Keskuskengässä saa aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, ja siksipä olenkin löytänyt sieltä monet hyvät kengät

– Jo usean vuosikymmenen ajan kiireetöntä hyvää palvelua. Ei koskaan ole tullut tunnetta, että häiritsee myyjää.

– Kenkäkauppa on jaksanut pitää yllä hyviä valikoimia verkkokauppojen ja automarkettien puristuksessa.

– Liikkeessä saa aina kiireetöntä, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Myös liikkeen monipuolista kenkävalikoimaa kiiteltiin useissa vastauksissa.

– Valtaisa valikoima näin pienen paikkakunnan kenkäkaupaksi. Laadukkaita kenkämerkkejä. Aina alttiit ja ammattitaitoiset myyjät. Koko perheen kengittäjä.

– Aina on sopivat ja laadukkaat kengät löytyneet niin lapsille kuin aikuisille. Myyjät todellakin näkevät vaivaa sopivien jalkineiden löytymiselle, juoksuaskeleitakaan varastoon unohtamatta, jopa useampaa asiakasta samalla palvellen. Aivan huikea osaaminen ja palveluasenne!

– Keskuskenkä on todellinen helmi, joita on harvassa. Liikkeestä löytyy jokaiselle ja kaikenlaisille jaloille ja varpaille kengät. Valikoima on erittäin hyvä ja monipuolinen. Asiakasta palvellaan sydämellä.

– Suomen paras kenkäkauppa, ammattitaitoista palvelua ja laadukkaat tuotteet

– Kautta vuosien valikoima on ollut mitä parhainta ja palvelu ei voisi olla parempaa. Perheenjäsen on tullut jopa Turusta ostoksille tietäen, että täältä saa hyvät kengät.

– Tuotevalikoima on laadukasta.

– Aina löytyy oikean kokoiset ja hyvät kengät. Myöskin laukut, reput, hansikkaat. Hyvä palvelu ja ihana henkilökunta. Olisin jopa saanut viedä näkövammaiselle isälleni useamman parin kenkiä kotiin kokeiltavaksi. Toin kuitenkin isäni liikkeeseen. Ainoa liike Nummelassa, josta minä 150 cm ja 42 kg nainen löydän itselleni tarvitsemani.

– Ei tarvitse lähteä Espooseen tai Helsinkiin kenkiä ostamaan kun täältä löytyy joka lähtöön.

Sieltä saa aina asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa palvelua, ilman ns. pakkomyyntiä.