Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kamarikuoron joulukonsertin solistina sopraano Virva Puumala - konsertti Vihdin kirkossa ensi tiistaina

Vihdin kamarikuoro johdattaa joulun lähestyessä kuulijansa joulutunnelmaiseen Vihdin kirkkoon Odotan jouluvierasta –konserttiin.

Konsertin solistina on sopraano Virva Puumala. Laulujen säestyksistä huolehtii soitinyhtye, jossa soittavat Riitta Rönnqvist ja Minttu Ristiniitty, viulu, Sanna Kemppainen, alttoviulu, Hannu Kiiski, sello, Anu-Kaisa Hulmi, huilu sekä Kaisa-Leena Hannikainen piano ja urut. Konsertin johtaa Jorma Hannikainen.

Nykyään vihtiläisen sopraanon Virva Puumalan nimi on suomalaisyleisölle tuttu kilpailumenestyksistä. Hän on vuoden 2019 Lappeenrannan laulukilpailun voittaja ja Mirjam Helin -laulukilpailun semifinalisti, sekä vuoden 2018 Helsinki Lied -kilpailun A-sarjan voittaja. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemian laulutaiteen koulutusohjelmassa opettajinaan Soile Isokoski ja Sirkka Parviainen, ja suorittanut laulun A-tutkinnon erinomaisin arvosanoin. Virva on viime syksystä alkaen toiminut Vihdin kamarikuoron laulunopettajana. Hän on myös monille vihtiläisille lapsille tuttu toisessa ammatissaan Hiidenrannan päiväkodissa.

Konsertti on kattaus sekä tutuimmista tutuimpia joululauluja että harvemmin kuultuja lauluja tai niiden sovituksia meiltä ja maailmalta. Vihdin kamarikuoro laulaa sekä a cappella –lauluja että sointinyhtyeen kanssa yhdessä. Lisäksi Virva Puumala laulaa kolme sooloa, En etsi valtaa loistoa, Mökit nukkuu lumiset ja Varpunen jouluaamuna, sekä Hiljainen joululaulu duettona Anna-Maija Kuhmosen kanssa. Konsertti päättyy Virva Puumalan, kuoron, soitinyhtyeen ja urkujen yhteisesti esittämään Adolph Adamin lauluun Oi, jouluyö.

Konsertti on tiistaina 20.12. klo 19 Vihdin kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoisen ohjelmamaksun voi antaa Ukrainan tukemiseksi Kirkon ulkomaanavun kautta.