Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nummelan lupapalvelupisteen toiminta loppuu – palvelua on ollut Nummelassa vain yhtenä päivänä kuukaudessa

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on tehnyt päätöksen Vihdin kunnanviraston tiloissa Nummelassa toimineen poliisin lupapalvelun lopettamisesta 31.12.2022, tiedottaa Vihdin kunta.

Päätöksessä todetaan, että poliisilaitoksen vastuulla on tarjota asiakkaille kohtuulliset palvelut viraston kokonaisuuden näkökulmasta, mikä edellyttää joidenkin palvelupisteiden palveluaikojen uudelleen järjestämistä ja henkilöstön keskittämistä suurempiin asiointipisteisiin.

Nummelassa on tähän asti tuotettu palvelua olemassa olevan poliisiasemaverkon ylimääräisenä täydennyksenä yhtenä päivänä kuukaudessa.

Kirkkonummen poliisiasemalla tarjotaan lupa- ja poliisipalveluja tällä hetkellä maanantaista perjantaihin, arkipäivisin, kello 9-12 ja 13-16 välisinä aikoina. 1.2.2023 alkaen Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa Kirkkonummen poliisiasemalla lupa-palveluja maanantaisin ja torstaisin kello 9-12 ja kello 13-16 välisinä aikoina. Kirkkonummen poliisiaseman lupapalvelu palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti ajanvarauksella. Poliisipalvelujen osalta tarjonta jatkuu entisellä tavalla.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa lupa- ja poliisipalveluja kattavasti arkipäivisin kello 8-16.15 pääpoliisiasemalla Espoossa sekä kello 9-16.15 Lohjan ja Raaseporin poliisiasemilla. Poliisilaitos tarjoaa myös kattavasti sähköisiä palveluja lupapalveluiden osalta.