Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heikki, 72, osti Lionel Messin vanhan Audin – IS: "Se on vain oma juttunsa ajaa Messin autolla"

Kun Heikki Oksala, 72, pysähtyy Audillaan liikennevaloihin, harva naapuriautossa istuva välttämättä osaa ajatella että samalla autolla on vahva kytkös juuri päättyneisiin jalkapalloilun MM-kisoihin. Oksalan Audi on nimittäin argentiinalaisen jalkapalloilijan Lionel Messin vanha Audi.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Suomeen auto päätyi koripalloilija Petteri Koposen kautta. Koponen osti Audin Messiltä vuonna 2016, kun argentiinalaistähti myi sitä seuran sisäisesti. Sekä Messi että Koponen edustivat tuolloin suurseura Barcelonaa, Messi jalkapallossa ja Koponen koripallossa.

– Olen seurannut Messiä tosi pitkään. Minusta hän on paras jalkapalloilija. Sitten sattumalta näin lehdissä maininnan, että Petteri Koponen tuo Messin auton Suomeen, Tampereella asuva Oksala kertoo Ilta-Sanomille.

Auto myytiin lopulta huutokaupassa, jossa oli toinenkin innokas ostaja. Elettiin jouluaattoa, ja yhtäkkiä Oksala huomasi kilpailijan jättäneen leikin sikseen.

– Minä sitten totesin siihen perheelle, että taisin ostaa auton. Olin tosissani autoa huutamassa, mutta en ihan olisi uskonut, että lopulta sen myöskin saan, Oksala kertoo Ilta-Sanomille.

Vaimolla on käytössä toinen auto, mutta muita autoja taloudessa ei ole.

– Se on vain oma juttunsa ajaa Messin autolla, Oksala sanoo.