Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Täällä tankkaat joulumatkalla halvimmalla – Bensan hinnoissa melkoiset erot

Joulun menoliikenne on vilkkaimmillaan tänään perjantaina iltapäivällä. Ruuhkat ovat suurimmillaan kello 12–18. Vilkkainta liikenne on ennakkotietojen mukaan kolmostiellä Helsingin ja Tampereen välillä sekä nelostiellä Helsingin ja Heinolan välillä.

Valtatie 3 on Helsingistä Hämeenlinnan ja Tampereen kautta Vaasaan johtava tie. Kolmostien edullisinta 95E-bensiiniä saa St1:ltä Hämeenlinnan Iittalasta, missä 95E-bensiini maksaa 1,73 euroa. Seuraavaksi edullisinta bensiini on St1:llä Tampereen Myllypurossa, missä voi tankata 1,87 euron litrahinnalla.

Tiedot on poimittu Polttoaine.net-sivustolta, jonne niitä päivitetään jatkuvasti. Tuoreimmat hintatiedot ovat torstailta.

Kolmostien kalleinta bensaa löytyy Vaasasta Airport Parkin ABC:ltä, jossa 95E maksaa 1,96 euroa ja Mustasaaresta St1:ltä, missä litrahinta on 1,95 euroa. Hämeenlinnassa Tiiriön Prisman ABC:llä ja Riihimäen Karavaanin ABC:llä hinta on molemmissa 1,94 euroa.

Kolmostien halvinta dieseliä saa Pirkkalan Linnakallion Neste Oil Expressiltä 2,04 euron litrahinnalla.

Valtatie 4 kulkee Helsingistä Lahden, Jyväskylän, Oulun ja Rovaniemen kautta Utsjoelle. Tuon tien edullisimmat polttoaineet löytyvät Jyväskylän Teboil Expressiltä ja Iin J. Kärkkäiseltä, joissa 95E-bensiini maksaa 1,73 euroa litralta.

Seuraavaksi edullisin bensiini löytyy niin ikään Iistä, tarkemmin sanottuna Shell Leipojantieltä ja Neste Expressiltä. Näillä huoltamoilla 95E-bensa maksaa 1,75–1,79 euroa litralta.

Nelostien kalleinta polttoainetta joutuu puolestaan tankkaamaan Ivalon Seolla, missä 95E-bensiini maksaa litralta peräti 2,11 euroa. Ivalon Teboililla litrahinta on 2,06 euroa ja Saariselän Nesteellä 2,01 euroa. Kempeleen Shell Zeppelinissä 95E maksaa 1,95 euroa ja Pulkkilan ABC:llä 1,95 euroa litraa kohti.

Nelostien halvinta dieseliä saa Jyväskylästä Vaajakoskentien Teboil Expressiltä 1,88 euron litrahinnalla.