Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Minä lapsena | Ratavenekuski Jarno Vilmunen: Olen aina ollut iloinen ja vauhdikas

Minä lapsena -juttusarjassa tutut vihtiläiset ja karkkilalaiset muistelevat lapsuuttaan.

Synnyin 17.3.2000 naistenklinikalla Helsingissä. Olen kuitenkin aina asunut Vihdissä.

Lapsuuden perheeseeni kuului äiti, isä ja kolme siskoa. Aina myös ollut koiria perheessä.

Ala- ja yläkoulun kävin Kuoppanummen koulukeskuksessa. Sen jälkeen menin Vihdin lukioon.

Lähdin kävelemään 10 kuukauden ikäisenä. Sen jälkeen ei kuulemma kävelyaskeleita paljoa otettu, kertoo äiti. Vanhempieni mielestä olen aina ollut iloinen ja vauhdikas ja kaikki vehkeet mitkä toimii moottorilla on kiinnostanut aina.

Tykkäsin lapsena tehdä kaikkea mikä vaatii tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.

Lapsuudestani on jäänyt mieleen useat ulkomaanmatkat ja kalareissut. Tietenkin päällimmäisenä mielessä on varmasti kilpaveneily, jonka aloitin 2012.

Tosiaan ratakilpaveneilyn aloitin 2012 ja siitä asti onkin kesät mennyt veden äärellä. Alkuun kierreltiin suomenmestaruusosakilpailuita ja sen jälkeen myös kansainvälisissä kilpailuissa. Taskuun on tähän mennessä jäänyt useita suomenmestaruuksia eri luokissa ja palkintosijoja maailmanmestaruusosakilpailuista.

Vuonna 2020 pidin välivuoden kilpaveneilystä armeijan takia. Vuonna 2023 tarkoitus on kiertää kaikki SM-, EM- ja MM-kilpailut. Ensi kaudelle olen tehnyt sopimuksen Motor Mix -nimisen kilpatallin kanssa ja menen heidän tiimiin ajamaan ensi kaudeksi. Joten jännittävä kausi edessä taas!

Vihdissä on aina ollut hyvä asua ja minulla on täältä paljon hyviä ystäviä ja tuttuja.