Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SSO palkkaa ensi kesäksi noin 400 nuorta  – haku kesätöihin käynnissä nyt

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesällä noin 400 nuorta, yhtiö tiedottaa. Kaksi kolmannesta SSO:n kesäpesteistä on yli 18-vuotiaille ja tämän lisäksi tarjolla on noin sata S-Kesis -paikkaa 15–17-vuotiaille, joissa nuoret tutustuvat työelämään vähintään 2–4 viikon mittaisella jaksolla. Haku kesätöihin on käynnissä nyt, ja valinnat tehdään viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

– SSO on yksi toimialueensa suurimmista työllistäjistä. Erityisen paljon työllistämme nuoria ja tälläkin hetkellä palveluksessamme on yli 250 alle 25-vuotiasta. Myös ensi kesänä tarjoamme monipuolisia palvelualan tehtäviä SSO:ssa ja tuemme nuorten mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja päästä myöhemmin kiinni työelämään. Monet meillä nyt työskentelevistä ovat hyvän kesätyökokemuksen myötä saaneet kipinän lähteä opiskelemaan alaa ja hakeutuneet meille myöhemmin töihin, toteaa henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo tiedotteessa.

SSO:n marketkaupassa ja liikennemyymälöissä on neljä valmentajaa, joiden päätyönä on perehdyttää uudet työntekijät tehtäviinsä. Nämä valmentajat toimivat yksiköiden esimiesten tukena myös kesätyöntekijöiden perehdytyksissä.

Kesätyöntekijöiden rekrytointi etenee useilla toimialoilla eri tahtiin, mutta kesätyövalinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

SSO:n kesätyöpaikkoihin voi hakea sunnuntaihin 26.2.2023 asti osoitteessa sso.fi/rekry