Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kunta myöntää jälleen kesätyöseteleitä – hakuaika alkaa helmikuun alussa

Vihdin kunta myöntää jälleen tänä kesänä 150 kesätyöseteliä 15–18 -vuotiaille (vuosina 2005–2008 syntyneille) vihtiläisille nuorille. Vihdin kunta korvaa 300 euroa kesätyösetelillä työllistetyn nuoren palkasta.

Kunta kertoo tiedotteessaan, että nuori voi hakea jo nyt kesätyöpaikkaa vihtiläisestä yrityksestä tai rekisteröityneestä yhdistyksestä. Työnantajana voi toimia myös yritys tai rekisteröitynyt yhdistys, jolla on kiinteä toimipiste tai säännöllistä toimintaa Vihdissä, jolloin kesätyösetelillä työllistetty nuori työskentelee Vihdin kunnan alueella.

Työsuhteen tulee ajoittua 1.5.–31.8.2023 väliselle ajalle. Kesätyö on kestoltaan vähintään 10 työpäivää, työtunteja on oltava vähintään 50. Minimipalkka on 350 euroa eli 7 euroa tunti. Tämän lisäksi työnantaja huolehtii mahdollisista työaikaan liittyvistä lisistä, lomakorvauksesta sekä vastaa työnantajamaksuista. Yksi työnantaja voi palkata maksimissaan kolme nuorta kesätyösetelin avulla.

Työnantaja ei voi palkata perheenjäseniään kesätyösetelillä, eikä työnantajana voi toimia yksityistalous, perhe, yksityinen henkilö, seurakunta, kunta, kuntayhtymä tai valtio.

Työnantaja täyttää nuoren ja yrityksen tai yhdistyksen tiedot sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 1.2.2023 klo 9.00. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sähköinen järjestelmä näyttää reaaliaikaisesti jäljellä olevien kesätyöseteleiden määrän. Hakuaika päättyy, kun kesätyösetelit loppuvat, kuitenkin viimeistään 31.5.2023.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta www.vihti.fi/kesatyosetelit.