Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Särkiaiheinen reseptikilpailu käynnistyy – tavoitteena edistää särkikalojen hyötykäyttöä ruokakalana

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) koordinoima HOLA LAKE II -hanke järjestää #Särkeäpataan-reseptikilpailun 11.1.–20.3.2023. Reseptikilpailuun voi osallistua Instagramissa ja Facebookissa.

Reseptikilpailun tarkoituksena on edistää särkikalojen hyötykäyttöä ja kasvattaa niiden imagoa ruokakalana. Mielenkiintoisimmat reseptit tullaan testaamaan ja niistä tehdään sähköinen reseptikirja, joka julkaistaan LUVYn verkkosivuilla www.luvy.fi.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi 30 euron arvoista lahjakorttia. Osallistuminen edellyttää sääntöjen hyväksymistä.

Kilpailuun voi osallistua jakamalla oma särkikalaresepti Instagramissa tai Facebookissa. Tyyli vapaa: voi esimerkiksi napata kuvan reseptistä, valmiista annoksesta tai kokata maittavan särkikala-aterian ja kuvata sen videolle. Resepti tulee kirjoittaa myös julkaisuun. Julkiasuun tulee merkitä LUVYn Instagram-tili (@luvyry) tai Facebook-tili (Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry LUVY) ja hashtag #särkeäpataan.

Kilpailuun voi osallistua vain julkisella Instagram-tilillä tai julkisella Facebook-julkaisulla. Reseptiin käytetty pääraaka-aine on oltava kotimaista särkikalaa. Osallistumisaika: 11.1.–20.3.2023.