Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdissä järjestetään keväällä biisileiri – ilmoittautuminen leirille alkaa lauantaina

Vihdin kunnan kulttuuripalvelut järjestää keväällä biisileirin vihtiläisille musiikintekijöille. Biisileiri toteutetaan 31.3.–2.4 viikonloppuna Nummelassa sijaitsevan Päivölän Virkistyskodin tiloissa.

Mukaan ovat tervetulleita erilaiset musiikintekijät, sekä musiikin tekemisestä kiinnostuneet. Tavoitteena on viikonlopun aikana tehdä kappale valmiiksi radiokanavien tilaamista mittatilausbiiseistä.

Biisileiri on tarkoitettu yli 15-vuotiaille vihtiläisille musiikin ammattilaisille ja harrastajille. Osallistuja voi olla entuudestaan musiikinteossa kokenut henkilö tai innostunut vasta-alkaja.

Kappaleiden toteuttamista edesauttamassa on ammattitaitoisia tekijöitä sekä musiikkialan ammattilaisia. Kaikki osallistujat saavat tukea ja tarvittavat resurssit toteuttaakseen ryhmissä biisin.

Ilmoittautuminen leirille avautuu 28.1. osoitteessa www.vihti.fi/soundofvihti ja ilmoittautumisaikaa on kuukausi. Osallistuminen biisileirille on ilmaista ja vaatii sitovan ilmoittautumisen.