Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten päätoimittaja vaihtuu – Aija Pirinen siirtyy Suomen Apteekkariliittoon

Vihdin Uutisten päätoimittaja Aija Pirinen siirtyy maaliskuussa viestintäpäälliköksi Suomen Apteekkariliittoon vastaamaan liiton mediasuhteista.

Pirinen on työskennellyt päätoimittajana myös Luoteis-Uusimaassa ja vs. päätoimittajana Nurmijärven Uutisissa. Aiemmin hän toimi päätoimittajana Kuopiossa Viikkosavossa ja Kuopion Kaupunkilehdessä.

– On ollut ilo ja kunnia työskennellä Vihdin Uutisissa ammattitaitoisten ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvien työkavereiden kanssa. He ovat paitsi rautaisia ammattilaisia, myös mukavia ihmisiä. Vihtiläisiä ihmisiä jään kaipaamaan. Kunnassa on hyvä tekemisen meininki.

Pirisen lähdön jälkeen Vihdin Uutisten vt. päätoimittajana toimii Länsi-Uusimaan päätoimittaja Päivi Kallo.

Vihdin Uutisia on tähänkin saakka tehty tiiviissä yhteistyössä Länsi-Uusimaan kanssa. Vihdin toimittajat tuottavat päivittäin uutissisältöjä Vihdistä Länsi-Uusimaahan, sekä ilmiö- henkilö- ja tapahtumajuttuja Vihdin Uutisiin.

– Vihdin Uutisia tehdään edelleen vihtiläisyys edellä ja paperilehden lisäksi mielenkiintoista luettavaa löytyy jatkossakin päivittäin myös lehden verkkosivuilta, Päivi Kallo sanoo.