Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Etelä-Nummelan koulukeskus sai odotetun nimen

Etelä-Nummelaan parhaillaan rakentuvalle uudelle koulu- ja päiväkotikokonaisuudelle on päätetty nimi, kertoo Vihdin kunta verkkosivuillaan. Keskuksen nimi on Etelä-Nummelan koulukeskus. Rakennusaikana keskuksen nimenä käytettiin Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskus.

Kunnanhallitus valitsi voittajanimen viime marraskuussa pitämässään kokouksessa nimikilpailuun tulleiden ehdotusten pohjalta. Keskuksessa toimintansa aloittavan koulun ja päiväkodin nimistä päättää kunnan hallintosäännön mukaisesti sivistyslautakunta 31. tammikuuta järjestettävässä kokouksessa.

Viime syksynä järjestettyyn nimikilpailuun saatiin kaikkiaan 329 vastausta, ja ne lajitteli kunnanhallituksen käsiteltäväksi hankkeen ohjausryhmä. Nimikilpailussa kärkiehdokkaiden joukkoon ylsivät seuraavat: Pajuniityn koulu, Pajuniityn koulukeskus, Etelä-Nummelan Koulu- ja Päiväkotikeskus, EtNu, PajuKoulu, Peuralan koulukeskus, Etelä-Nummelan koulu ja Etelä-Nummelan koulukeskus.

– Kiinteistön nimen valintaa perusteltiin hallituksessa siten, että sen haluttiin olevan linjassa Vihdin muiden koulukeskusten kanssa. Näitä ovat Kuoppanummen koulukeskus, Nummelanharjun koulukeskus ja Vihdin kirkonkylän koulukeskus Vihko, kertoo tekninen johtaja Matti Kokkinen kunnan tiedotteessa.

– Keskuksessa toimintansa alkuvuodesta 2024 aloittavan koulun ja päiväkodin nimiin tarvitaan vielä hallintosäännön mukainen lautakuntakäsittely eli nämä nimet tiedämme sivistyslautakunnan kokouksen jälkeen, Kokkinen jatkaa.

Etelä-Nummelaan syksyllä 2023 valmistuvaan ja kevätlukukaudella 2024 toimintansa aloittavaan kouluun on haettu opettajia sisäisesti. Lisäksi koulunkäynti/-iltapäivähoidonohjaajien haku sekä opettajien täydentävä haku toteutetaan helmikuun aikana.