Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä oli kenenkin toivelaulu? – Elämäni laulu -ilta veti väkeä kirkonkylään

Leppoisa lauluilta veti noin 80 osallistujaa Vihdin kirkonkylään, seurakuntatalon juhlasaliin keskiviikkoiltana.

– Tupa on täynnä, mikä osoittaa että seurakuntatalo on meille rakas paikka, jossa haluamme kokoontua, sanoi illan organisaattori ja juontaja Vuokko Sivuranta.

Hän pyysi nostamaan käsiä: valtaosa väestä oli tullut Nummelasta. Mukana oli myös Vihdin ukrainalaisia, joilta kuultiin makin lauluohjelma.

Sivurannan pyynnöstä kymmenen vihtiläistä oli valinnut iltaan oman laulun: veteraani Hannes Tuovinen, "kameramies" Paavo Hacklin, historioitsija Eino Ketola, Lions Club Vihdin Erkki Wuoma, lehtori Pirjo Leväniemi, kulttuurituottaja Tommi Muhli, elokuvatuottaja Merja Ritola, vapaaehtoistyöaktiivi Päivi Veikkolainen, yrittäjä Seija Lukkala ja toimittaja Marja Keski-Luopa. Liikuttaviakin hetkiä koettiin, kun paikalla olleet toivojat kertoivat, miksi kyseinen laulu on heille tärkeä.

Toivelaulut lauloi vihtiläinen Pekka Lepistö, säestäjänä oli kanttori Kaisa-Leena Hannikainen. Muutama laulu kuultiin tallenteina. Ja kirkkokuorolaisilla vahvistettu yleisö sai aina laulaa mukana.