Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ojakkalan talviriehaan osallistui ennätysmäärä yleisöä – Vaalipaneelissa pohdittiin millainen Ojakkala on 2050-luvulla

Ojakkalan perinteistä talviriehaa vietettiin sunnuntaina 26.2. upeassa auringonpaisteessa. Paikalle saapui ennätysmäärä yleisöä, järjestäjien arvion mukaan noin 500 henkeä. Kaikki parkkipaikat olivat täynnä, myös Auto-Nyholmin piha ja päiväkodin parkkipaikka sekä lähimaaston tiet.

Ojakkalan urheilutalon pihamaalla oli kahdeksan puolueen teltat, reserviupseerien makkaranmyyntiteltta ja ilmakivääriammuntaa.

Lapset pääsivät ratsastamaan Liisi Uskin hevosilla ja urheiluseura ajelutti moottorikelkalla rekeä vetäen lapsia koko kolmen tunnin ajan. Kentän laidalla Ikitalvi teki lumiveistoksia Janne Andbergin järjestämänä.

Marttojen sopat ja kahvi tekivät hyvin kauppansa, niin kuin myös upseerien makkarat.

Urheilutalossa sisällä järjestettiin nopea vaalipaneeli, johon vastailivat Kokoomuksen, Suomen Keskustan, Perussuomalaisten. Vihreiden, SDP:n, Liike Nytin, Valta kuuluu kansalle -puolueen ja Kristillisdemokraattien ehdokkaat.

Ehdokkailta kyseltiin vihtiläisiä koskevista asioista, kuten Tunnin junasta, maauimalasta ja Vihdin uimahallista.

Ehdokkailta pyydettiin näkemyksiä, millainen Ojakkala on 2050-luvulla, millaisena he näkevät Vihdin kirkonkylän ja Vihdin kylien tulevaisuuden. Myös kiinteistövero, kunnan sisäinen joukkoliikenne ja se miten turvataan maaseudulla asuminen, kiinnostivat yleisöä.