Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyväntekeväisyyskonsertti Ukrainan värinen taivas Nummelan Luksiassa – Konserttia voi seurata myös videostreamina

Vihdin kunta, avustustoimintaryhmä Kinnas, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksia ja Vihdin seurakunnan diakoniatyö yhdessä muiden tukijoiden kanssa järjestää 22.3. kello 18.00 Ukrainan värinen taivas –hyväntekeväisyyskonsertin.

Luksian auditoriossa Nummelassa järjestettävää konserttia voi seurata myös suorana lähetyksenä kotioloissa Vihti Live -sivuston välityksellä Luksian media-alan opiskelijoiden tuottaman videostreamin muodossa, tiedottaa Vihdin kunta.

Konsertin monipuolisesta ohjelmasta vastaavat ”kuningaskauppias” Antti Raiski, vihtiläiset muusikot Elina ja Esa Alavillamo, Rasha Said sekä karkkilalainen musiikintekijä Anna Tallgren, joka on säveltänyt ja sanoittanut tapahtuman nimikappaleen Ukrainan värinen taivas.

Ukrainalaista väriä tapahtumaan tuovat Lohjalta Virkkalaula-ryhmä, joka ihastutti vihtiläisiä musiikin ystäviä esityksellään jo 8.5 Vihdin seurakuntatalon lauluillassa. Myös neljä Ojakkalan koulussa opiskelevaa ukrainalaislasta on luvannut tuoda tervehdyksensä osaksi tapahtuman ohjelmaa.

Väliajalla on paikanpäällä jututettavina Vihdin kunnan maahanmuuttokoordinaattori Henri Hallanoro, sekä Ukrainaan avustuskuljetuksia tekevät vihtiläiset Jari Annaniemi ja Lauri Hietala. Konsertin tuotosta osa menee tavarantoimitusmatkojen kustannuksiin ja osa sotaa paossa olevien ukrainalaisten tukemiseen.

Konsertin pääsylippu maksaa 10 euroa ja niitä voi ostaa 13.3. alkaen Nummelan torin varrella sijaitsevasta Cafe Neilikasta ja Hiidenrannan K-marketista. Vihdin kirkonkylässä lippuja myy K-Supermarket. Puhelimitse lipun voi tilata numeroista: Riitta 0504668499, Sari 0500305119.

Lippuja tapahtumaan myydään 250 kappaletta. Kymmenen euron pääsyliput ja viiden euron kahvioliput voi ostaa paikan päällä käteisellä tai MobilePay-sovelluksella. Paikalla on myös avustuslippaita. Konsertin livelähetystä voi seurata kotoa käsin osoitteessa: http://www.vihti.fi/live. Lähetyksen aikana lahjoituksia voi tehdä MobilePay-sovelluksen välityksellä.